reede, 6. mai 2016

EBA2016

Nagu ilmselt igapäevaselt blogimaailmas sees olevad inimesed juba teavad, toimub sel aastal jälle Eesti Blogiauhindade jagamine. Eelmine aasta ma jäin üpris tagasihoidlikuks sellega, sest olin samal ajal laeva peal, aga see aasta mind Brüssel küll ei takista. Ma küll veel ei tea, kuidas ma 11.juuni Tallinnasse saan, aga küll ma välja mõtlen (ma kasvõi ujun kohale). 

Hääletus ise toimub siin: https://surveer.com/s/W94RS22J ja minu blogi leiate "Elu välismaal" kategoorias. Ma tükk aega mõtlesin, kuhu ma ta panen ja kaalusin isegi eluliste blogide alla panemist, aga seal on mingi tuhat osalejat ühes grupis (see kõige populaarsem kategooria) ning olgem ausad, hetkel on ju minu positused pea kõik elust Belgias ja Brüsselis. Jäi sel korral see kategooria. Mulle endale oma kategooriast meeldib veel blogi http://isemasedatahtsin.blogspot.com, mille ma kusjuures leidsin eile ja lugesin kohe mitu tundi, seal kirjutab tüdruk elust Austraalias ja väga hästi ja põnevalt kirjutab (kuigi ma olen omadega alles 2014ndas aastas). Lisaks on minu kategoorias veel Karolini blogi Austrias vahetusõpilasena elamisest (karolinaustrias.tumblr.com) ja kuigi tegemist on mu tuttavaga, kirjutab ta ülimõnusalt ja seda on lausa lust jälgida. 

Üldiselt on blogisid oi-oi-oi kui palju. Mõnda oma lemmikut otsisin korralikult taga, oli täiesti teises katergoorias, kui mina oleks neid pannud. Ja kõige raskem oli beebiblogide kategooria, sest minu vaieldamatult kaks lemmikut blogi olid mõlemad seal - Britti blogi Prantsusmaal (lifeaccordingtob.com) ja Henry blogi (amidahenryteeb.eu) mis on vist maailma kõige vaimukam blogi üldse. Lisaks said minu hääle Mallukas (mallukas.com), Anne (powerliftingbarbie.ee), Evelini Fotoblogi (efkaphoto.com), Liisa (liisaleetma.blogspot.com) ja Paljas Porgand (paljasporgand.ee). Mis oli minu jaoks üllatus, oli see, et spordiblogides polnud minu jaoks ühtegi tuttavat ja ometi umbes kolmandik minu igapäevastest blogidest on minu jaoks täiesti spordiblogid. Nii et jah, tean, et sel aastal valisid kategooriad blogikirjutajad ise ja nii on selge, kelleks nad ise end peavad, aga mõnes mõttes meeldis mulle eelmise aasta süsteem rohkem (kuigi siis mulle samas ei meeldinud see, et üks blogi võis olla sisuliselt kõikides kategooriates). 

Seega, tuleb teha suur kniks Mari-Leenule, kes on sellise töö ära teinud, ma ei jõudnud seda listi peaaegu et lugedagi, aga tema pidi selle ju lausa kokku panema. Nagu mulle tundub, siis Sandra veidi vist aitab ka teda, seega kniks mõlemale. Ootan huviga üritust, sest olgu tulemused, millised nad on, tegelikult on melu ju terve ürituse ümber, kus kõik blogijad saavad jälle kokku ja sõpradeks ning näevad, millised virtuaalsõbrad päriselt on. 

Nii, et, 11.juuni, kohvik Wabadus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar