esmaspäev, 25. mai 2015

Väike armas Twingo

City Motors otsis mai alguses testisõitjaid, kelle ülesandeks oli sõita Renault Twingoga mööda linna, teha vahvaid pilte-selfisid ning tuua auto teise päeva õhtuks esindusse tagasi. Esialgu mulle tundus, et mul ei ole aega sellega tegeleda, aga järelemõeldes otsustasin pakkumise vastu võtta. Nii vantsisingi 20.mail koos teiste sõitjatega Laagri City Motorsi esindusse, täitsin ära lepingu ja sain vastu autovõtmed. Kaks päeva nunnu autoga võisid alata!
Ma armusin sellesse autosse kohe. Eks uute autodega ole see jama, et neisse armutaksegi väga kiirelt, aga ei, see oli kuidagi nagu see 1 kord elus tunne, millest päris armastuseski räägitakse. Esiteks, on see auto väike. Noh, umbes sama väike kui mu Citroen. Või mazda. Mulle meeldivad sellised pisikesed autod, sest kui ma 99% ajast üksi sõidan, ongi kõige olulisem minu jaoks see, et ta oleks väike ja ökonoomne. Mazda muidugi ei ole, aga see pole päriselt minu auto ka. Teiseks, see auto on nii mugav, rool keerab nii pehmelt ja auto keerab koos rooliga, nagu jalgratast pargiks. Kolmandaks, seal oli sisseehitatud mobiilihoidja! Oh wow! 


Nii nagu ikka, uus auto on uus auto, seega käigukast oli ülimõnus, sidur oli ülimõnus, auto on vaikne, seest nii ilus puhas, seest on üldse see auto siuke spordikas, sarnane Citroen C2 VTR'ga, mis mul endal on. Kojamehed on anduriga ehk pühivad täpselt nii palju kui vihma on. Kui veidi nuriseda, siis sisu poolest ei meeldinud mulle see, et ei olnud mingit lahtikäivat sahtlit maki all-juures, käigukangi juures oli küll üks väike tasku, aga näiteks kui ma sinna kaks telefoni panin, siis üks lendas sealt kogu aeg minema. Samas uste sees olid ülimõnusad hoidjad. Pagasnik on sellel autol väike (Alvari kiire hinnang ütles, et isegi kalastusasjad ei mahu sisse), aga lahti käib vägevalt. Mul ikka mitu inimest proovisid, aga ei saanudki, mina leidsin nipi kiirelt, sest noh, prantsuse auto on prantsuse auto ja üks sama ebaloogiline mul ju kodus juba on. 

Mis puudutab ülesannet, mille City Motors andis, siis see oli ülilahe. Siinkohal tänan Jaanikat, Aivit, Sirlit, Karolini ja Alvarit, tänu kellele mitmedki pildid minu pagasisse said. Hetkel on piltidel käsil ka like'de võistlus Facebookis, leiate need SIIT ja pean ütlema, et kuigi ma tavaliselt igasugused like võistlused võidan, siis seekord ma isegi ei taha. Taavi pildid on lihtsalt nii palju paremad. 

Foto: Taavi Sergo
Foto: Taavi Sergo


 Minul vedas ajaliselt selles mõttes, et tööl oli meil parajasti käsil Tallinn Marketing Week ja mina olin logistikajuht, mis tähendas, et sõitmist oli päris palju. Nii käisimegi Twingoga ära sadamas, Tallink hotellis, Ülemiste Ärimajas, lauluväljakul, Pirita mälestusmärgi ja Russalka juures ning kuna õhtul oli ka korvpall, käisime me veel Saku Suurhallis ka ära. Seega sõitmist oli palju ja sai autot mõnusalt tunnetada. Kahju oli sellest, et just siis kui ära hakkasin harjuma, tuli auto juba tagasi viia. 

Ostmise mõtet mul aga ei tulnud, sest mul omad kogemused prantslastega, mida rohkem kogeda ei viitsi. Auto ise on aga tubli ja töökas. Kellel huvi tekkis, siis infot saab SIIT

Mina tänan City Motorsit selle ägeda võimaluse eest! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar