reede, 24. aprill 2015

Minu laev

Ametlik postkaart

Hakkan vaikselt kergitama saladuseloori vähemalt selle pealt, kumma laeva peale ma lähen. Lugesin oma varasemaid postitusi ja olin seal lubanud seda teha. 

Minu laevaks saab Crystal Serenity. 

Crystal Serenity laeva faktid: 

Klientide arv: 1070
Kajutite arv: 544
Ruumi suhe per külaline: 63
Laev registreeritud: Bahama
Ohvitserid: Euroopa Kapten ja rahvusvahelised ohvitserid
Rahvusvaheline meeskond
- Esindatud riigid: 40
- Hotelli ja toitlustuse töötajad koolitatud Euroopas
- Kruiisi töötajad Ameerikast ja Euroopast
Kokku meeskonda: 655
Pikkus: 820 ft. (249,9 m)
Laius: 106 ft. (32,3 m)
Reisikiirus: 21 sõlme
Maksimaalne kiirus: 22 sõlme

Seahorse Pool. Photo: ©2011 Matt Sudders
De Luxe cabin. Photo: ©2011 Matt Sudders
Nobu Restaurant. Photo: ©2011 Matt Sudders
Prego. Photo: ©2011 Matt Sudders
Stardust Club. Photo: ©2011 Matt Sudders
Atrium. Photo: ©2011 Matt Sudders
Seahorse Pool. Photo: ©2011 Matt Sudders

Mulle kui reisijale näiteks väga meeldib see, et kajutid algavad alles seitsmendast tekist. Allapoole seda ei pea ükski reisija olema. See tähendab, et eranditult kõigil on aken ja enamikel neist on ka rõdud. Kuigi me emaga mõtlesime, et see aken pole üldse oluline, siis järgmisel kruiisil meil Allariga ei olnud akent ja tegelikult oli üsna tüütu mõelda, mida ekskursiooniks selga panna, kui polnud aimugi, kas on päike või ei ole. 

Laev sõidab mööda maailma, praegu tuleb ta kohe kohe Miamist Euroopasse, et terve suve olla Euroopas, siis sõidetakse tagasi Ameerikasse (detsembris 2014) ja jaanuari (2015) keskelt algab ümbermaailmareis, 102 päeva, alustatakse ja lõpetatakse San Franciscos ja vahepeale jääb terve hunnik Aasia riike ja Hawaii ka! Ohhh wooww, kui lahe! Hinnad algavad 36 000$'st, aga nagu mu üks peretuttav kodus arvutas, siis kogu sisalduva söögi ja alkoholiga ei olegi kõige hullem. Haha!


Eriti lahe asi on hoopis siin: http://www.crystalcruises.com/?LVID=3. See on live-kaamera sellest, kus laev parasjagu on. Üleval on ka kirjas, kus ta on, hetkel siis tšillivad nad Brasiilias. Nii mõnus!

Lubasin kunagi sellest ka rääkida, miks ma teise laeva peale tegelikult minna tahtsin. 

Esiteks, kuna seal on teine Eesti tüdruk, kellega koos me käisime töövestlusel. Samas, temaga nüüd hiljem rääkides selgus, et Serenity peal on ka mõned eestlased, loodan siis, et on ka minu lepingu ajal. 

Teiseks, kuupäevasid arvestades, tahtsin ma Symphony peale minna, et 11.augustil saaksin ma Eestis korraks käia (see laev on Tallinnas 11.augustil) ja näiteks isale õnnesoovida, kellel on 10.august sünnipäev. Tegelikult lihtsalt korraks koju tulla, see tunne on vägev! 

Kolmandaks, kuna sellel laeval oleks ma alustanud oma karjääri kohe kuskil kaugemal ja see laev kuidagi on Euroopas palju lühemat aega kui Serenity. Kuivõrd mul on Euroopa läbiseigeldud, ei erutanud mind eriti mõte, et ma pean uuesti mööda Euroopat hängima. 

Mis seal ikka, kui teise laeva peal on ka eestlased ning reisida saan ma ka Serenity peal, siis ma kannatan ära ka selle viis kuud, mis ma üldse koju ei saa. Sain 10 kuud eemal oldud, saan 5 ka. Nüüd mul on tegelikult üsna ükskõik, ma lihtsalt ootan minekut. 


3 kommentaari:

 1. Ma ikka oskan õigel ajal blogi tsekkida:D
  Võin suht kindel olla, et siis Su blogi hakkab olema mu üks lemmik!! :D Juba Ameerika ajal oli see tollane blogi see, mida ma külastasin alati kõige esimesena :)

  VastaKustuta
 2. lihtsalt infoks laeva andmetes cabin ei ole mitte kabiin vaid kajut ja ametnike all mõeldakse arvatavasti ohvitsere.
  aga muidu väga mõnus lugemine :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ohh, aitäh! Ma kabiin vist kirjutasin automaatselt, aga ohvitseride märge oli õige :) :)

   Kustuta