pühapäev, 22. märts 2015

Sushi kontorisse: Art Sushi

Reedel tuli mul tööl hull sushiisu ja käinud siis teistele peale, et telliks, soovitas üks mu töökaaslastest vaadata Chillist ja Cherryst, kas kuskil on head pakkumist. Ma ise olen ainult ühe sushikoha fänn Tallinnas, aga olin nõus proovima midagi muud. Pakkumise leidsime chillist, Sushi Art nimelises kohas, kus 32 makirulli maksis 13 eurot. Helistasin veel üle, et kui kaua see aega võtaks ja tahtsin voucherit ostma hakata, aga noormees telefonis ütles, et ei ole vaja, paneme tellimuse kohe kirja. No miks mitte?

Noormees lubas ka, et tunni jooksul on kuller kohal ja nii me ootama jäimegi. Vaevalt 20 minutit oli möödas, kui sain juba kõne, et kuller on kohal. Ma olin väga üllatunud, meeldivalt, super luks teenindus ju! PS! Kullerile maksime 3€ kohaletoomise eest.

Karbid olid roosas kilekotis, võitis kohe mu südame, salvrätikud olid ka roosad, topelt äge! 

Paketis oli nelja erinevat sorti sushit - futomaki (lõhe, krabiliha, lendkalamari, kurk), California maki (krabiliha, kurk), osaka (krabiliha, Jaapani omlett, kreemjuust) ja teravamaitseline krabiliha maki (krabiliha, kurk, terav kaste). Minu isiklikuks lemmikuks oli California maki, sest see omlett maitses veidralt ja terav värk ei ole üldse minu jaoks. Futomaki oli söödav, aga toore lõhega, mis pole mu lemmik. 


Mis oli aga selle sushi juures imehea, oli selle värskus. No tõesti, nii värske kraam. Üks töökaaslastest andis hindeks 5, teine andis 4, et linna parim just ei olnud, mina ise annaks 3 punkti, sest kuigi oli roosa kott ja roosad salvrätikud ja sushi oli maitsev, siis mul ikka endiselt see teema, et söön ainult ühte sorti meelsasti ning krabiliha asemel oleks tahtnud näha toorjuustu, nagu harjunud olen. Halb see kindlasti ei olnud, lihtsalt minu maitse on natukene teistsugune. Samas teistele ju meeldis, seega soovitan ka teistele!

Lisaks kiidan ka noormeest, kellega telefonis rääkisin ja kullerit, kes mõlemad jätsid väga professionaalse ja meeldiva mulje. 

4 kommentaari:

 1. Anonymous22/3/15 16:08

  Kas sa olid juhuslikult täna 'Eesti otsib superstaari' stuudiopublikus?

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Anonymous22/3/15 16:13

   Selge! Vaatasin eelnevalt ükspäev just, et võitsid piletid sinna.. et oleks saanud tulla tere ütlema :)

   Kustuta
  2. Võitsin küll jah, aga kahjuks ei saanud minna.

   Kustuta