neljapäev, 12. veebruar 2015

Berliini Trahter

Berliini Trahter asub Rakvere kesklinnas, otse keskväljaku kõrval ja on väga lihtsalt leitav. Vähemalt mina, kes ma olin elus teist korda Rakveres, leidsin selle küll väga kiiresti üles (tegelikult leidsin juba esimesel korral, aga siis see oli kinni). 
Pilt: http://www.berliinitrahter.ee/
Miljöö on sellel trahteril väga mõnus, hubane, laudu on palju ja mugavalt sätitud, ükski klient ei sega teist. Teenindajad on väga sõbralikud, aga pisut võiks ehk kommenteerida aeglast tegutsemist. Seni kuni toitu ootasime, saime ise võtta kahte erinevat sorti saia-sepikut ning määrida peale kahte erinevat määrdevõid. Need olid väga maitsvad ja tühja kõhu peale aitasid küll, et sooja toitu jaksaks oodata. 

Pilt: http://www.berliinitrahter.ee/
 Mina valisin oma praeks koorese linguini röstpardi ja fetajuustuga (5.20€). Mu sõbranna valis sama ning jäime mõlemad rahule. Taldrik oli väga omapärane, esialgu tundus nagu see oleks must, aga tegelikult oligi see nii ettenähtud. Olen mitmel korral varasemalt öelnud, kui olulised on minu jaoks pisidetailid ja juba see taldrik võitis mu südame. Ja muidugi ei saa jätta mainimata riidest taskukest, mille sees olid kahvlid-noad-lusikad. Pisidetailid, eksole.


Ema sõi grillitud kanafileed, rosina-pähkli pilafi ja apelsinisalatiga (8.90€). Kommenteeris ainult, et pilafiga küll tegu pole, pigem on see lihtsalt riis rosinate ja pähklitega, aga üldmulje ja maitse oli meeldiv. 


Meid teenindanud tüdruk oli väga armas, naeratas ette ja taha, muretses, küsis ja tegi tööd rõõmuga. Seda on mul alati hea näha. Mul on kahju, et Eestis ettekandja tööd niivõrd vähe hinnatakse. Üks asi, mille üle ma veidi veel nuriseks, oli tšeki lauda toomine. Nimelt toodi meile tšekk lauda klaasi sees. Olin päris kindel, et kui juba noad-kahvlid olid nii eriliselt pakitud, siis on neil raudselt ka väga ägedad kaaned või karp või muu moodus, kuidas tšekk lauda tuua. Kahjuks ei olnud. Mitte, et see oleks maitset muutnud. Toitude üle kurta ei saa, hinnaklass väga mõnus ning toidud maitsvad ja võrreldes teise kohaga, kus eelmine kord Rakveres söömas käisime, oli pisut parem toit ja teenindus. 

Kuhu veel Rakverre sööma tasub minna järgmisel korral?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar