reede, 22. august 2014

Peetri Lastejooks

Nagu siin juba varasemalt ka mainisin, toimus 17.augustil Peetris lastejooksude üritus. Mina olin sellega seotud nii palju, et Urmas ja Anu, kes seda korraldavad, on selle lapse vanemad, kelle hoidja mina praegu olen. Jooks ise on pühendatud mu väikse tüdruku vennale, Karl Mihklile. Kui Karl Mihkel oli aastane, mõtlesid vanemad, et ta võiks joosta, aga miks ta üksi jookseb, kutsuvad teised ka. Sellel aastal toimus see viiendat korda ja lapsi oli ligi 500. On vist veidi kasvanud.

Mina täitsin aegade kirjapanija ja diplomite väljalaskmise rolli, koos Geelikaga, kellega me saime lihtsalt imehästi hakkama, koostöö sujus terve aja suurepäraselt. Esimeses jooksus jooksin koos Loore Mariaga, sest me olime koos ikka trenni teinud terve suvi ja see paistis kaugele, neiu võitis oma jooksu pikalt ja esimene start lõppes ajaga 2.35. Olin oma neiu üle väga väga uhke!

Karl Mihkel võitis oma vanuseklassisÜritus ise jättis samuti ülipositiivse mulje, sest kogu üritus osalejatele oli tasuta ning sponsorid olid ära teinud suure suure töö. Rääkimata muidugi Anust ja Urmasest, kes olid VEEL SUUREMA töö ära teinud. Järgmisel aastal jälle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar