esmaspäev, 11. august 2014

OOTD: Daddy's Spicy 50

Nädalavahetusel sai ära peetud isa sünnipäevapidu ning kuna ma suhteliselt esmakordselt kasutasin professionaali abi meigi ja soenguga, samuti küüntega ning tellisin kleidi netist, mõtlesin kokkuvõtvalt siia kirjutada, kes ja kuidas mind siis aitas. 

Ripsmepikendused panin seekord ühe sellise neiu juures nagu Jane Venkov. Paigaldab ta Narva maanteel, Foorumi majast nõks edasi, Liviko poe kõrval. Ideaalne asukoht. Volüümripsmete hooldus maksis tema juures 30€ ja ma pean ütlema, et salongis oli ääretult soe õhkkond. Seal oli teine ripsmetehnik veel ja siis veel üks naine, jutuvada oli mõnus ning mulle tõesti meeldis seal. Eks paistab, kuidas ripsmete kvaliteet on, aga praegu olen küll väga rahul ja plaanin tagasi minna. 


Samuti paistab vasakpoolsel pildil mu neutraalne geelküünte kujundus seekord. Veidi oli see seotud kleidiga ja veidi tööintervjuuga, kus lihtsalt ei tohtinud olla värvilised küüned. Kuigi see pole üldse minu stiil ja need eriti mulle ei meeldi, siis kvaliteedi poolest on need tasemel. Küünetehnik on mul olnud sama vist 6-7 aastat, nimeks tal Kristel Kruusajõe ja ta teeb tööd kodus. Kahjuks, kuna ta enam ei tee seda põhitööna, siis ta uusi kliente endale väga ei võta. Vähemalt ma ise olen rahul hea küünetehnikuga.  

Soengu ja meigi tegi mulle neiu nimega Annika Auulik. Leidsin ta Facebookis ilutegijate grupist ning ma ei saa rohkem rahul olla. Sain terve õhtu meeletult komplimente ning neiu ise oli superarmas. Tegi ta tööd oma kodus, Pirital ning meigi ja soengu hind kokku oli 25€. 

Kleidi tellisin ma ebayst. Tarneaeg oli üsna kiire, kaks nädalat, sain kätte enne oodatud kuupäeva ning maksis see 12,99$ + shipping 4.99$. Ma ütleks, et megahea hind ja kvaliteet lihtsalt ka oodatust palju palju parem. Ma olin megarahul.

Müügipilt
Reaalne pilt (värvid samad nagu müügipildil, lihtsalt valgus pildil heledam)
 Kingad ostsin SHU-st  ning pärast kõiki allahindluseid maksin nende eest 21€. Reaalne hind oli vist mingi 40 ligi. Kuigi nad on ilusad ning sobivad väga lihtsalt väga paljude asjadega, pean ütlema, et tegemist on konkreetselt seismise kingadega. Isa sünnipäeval suutsin neid ka jalas umbes tunnikese hoida, siis võtsin ära. Hakkavad väga jala peale, pikka üritust vist üle ei ela (kuigi ma nendega ka ühe klubiõhtu olen üle elanud, siis lihtsalt järgmised kaks nädalat kingi jalga ei pannud, haha). 

Pean tunnistama, et kuigi ma kõlan hetkel egoistlikult, olin endaga tollel õhtul väga rahul. Kõik läks plaanipäraselt ja isegi paremini, kleit ja kingad olid superilusad, meik ja soeng suurepärased. 

7 kommentaari:

 1. Näed väga kena välja! Natuke edevust on väga eluterve ja täitsa okei :)

  Äkki saaks lingi sellele kleidile?

  VastaKustuta
 2. Aitäh!

  Link siin: http://www.ebay.com/itm/131189301744?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=430424791531&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

  VastaKustuta
 3. Anonymous12/8/14 16:00

  Väga kena näed välja! :)

  VastaKustuta
 4. Anonymous8/9/14 02:00

  Kuidas selle ripsmetehniku töö on püsinud?

  VastaKustuta
 5. Ütleme nii, et väga ei püsinud. Ta pani karvu liiga palju, mu oma ripsmed ei jõudnud kanda ning suurest kiirustamisest ilmselt olid paljud karvad ka kokku kleepunud ja hakkasid haiget tegema, mistõttu ma neid ise ära hakkasin kiskuma. Umbes 2 nädalat olid, siis läksin oma päristehniku juurde tagasi, korda tegema.

  VastaKustuta
 6. Anonymous21/9/14 07:28

  Kes Su päristehnik on?

  VastaKustuta
 7. Volüüme paneb Hede Hommik, Hede Ilutuba Facebookis, tavalisi ripsmeid paneb Kadi Otsa. Olenevalt siis, kumba ma soovin ja tahan :)

  VastaKustuta