esmaspäev, 21. juuli 2014

Victoria's Secret

Ameerikas elades jõudis ka minuni paljude neidude armastus Victoria's Secreti vastu. Minu õnneks seal need asjad maksavad ka täitsa normaalset hinda, kuigi USA mõistes on see pood kallis, mis puudutab pesu, riideid ja muid kraami. Kreemid ja lõhnad aga on taskukohase hinnaga ning nendest ma täna kirjutangi. Ma ei saa eriti anda infot hindadest, sest ma pole kindel, mis need Eestis maksavad, aga vähemalt jagan kogemusi, mis on hea. Ühe vihjena võin öelda, et Chilli.ee poodides, mis asuvad Sikupillis ja Mustika keskuses, leidub nii kreeme kui ka spreisid ja neid päris hea hinnaga.


Esiteks, nende väga populaarne toode, sprei. Kuna sain neid kõiki kohapeal nuusutada, võin öelda käsi südamel, et Love Spell on minu vaieldamatu lemmik nende lõhnadest. Sprei on selline imelik asi, et ta nagu pole lõhn, aga samas antud sprei lõhnab küll nii vängelt, et mingi lõhnaga teda segi panna on natuke keeruline, ta nagu oleks kehaniisutamiseks, aga samas ei niisuta ka nii väga. Seega, esialgu ma olin päris kimpus, et mis ma õige temaga siis peale hakkan. Vahepeal piserdasin seda lihtsalt oma toas, sest see lõhn on nii nii nii hea kuniks ma sain vihje, et kui seda pärast pesu juustesse panna, lõhnavad juuksed nagu lilled väga kaua. Proovisin järgi ja nii oligi. Nüüd ongi selle kasutus minu jaoks jäänud juustespreiks, piserdan pärast pesu peale ning juuksed lõhnavad värskelt ja mõnusalt ning paljud on tulnud küsima, mis šampooniga ma oma pead pesen, et juuksed nii hästi lõhnavad.Sama seeria kehakreem on mul ka, aga see ei ole jällegi mu lemmik, millegi pärast. Imendub küll hästi ja lõhnab ka, aga ei niisuta pikalt ning ma ei tea, ma ei oska öelda, kasutan aeg-ajalt küll, aga pigem naudin VSi teist kehakreemi.

See toobki meid minu praeguse lemmiku juurde - kookose kehakreem. Nuusutasin seda esimest korda laeval, teel Helsingisse, aga tagasiteel paraku oludesunnil seda ostma ei jõudnud. Olin päris kurb, kuna laeval oli see päris hea hinnaga (12.90€ kui ma ei eksi). Õnneks leidsin alternatiivi ebayst ning tellisin sealt, kohale jõudis superkiiresti. See kreem lõhnab täpselt nagu kookos ja kohe ikka tugevalt. Mina kui suur kookosefänn, naudin seda täiega. Kreem on hästi pehme, imendub naha sisse väga kiiresti ning hoiab naha niisutatuna terve päeva. Ma ei saaks rohkem rahul olla. Totaalne lemmiktoode.
Ja kolmandaks siis VS'i lõhnad. Mul on neid hetkel kaks, ühte kasutasin siis, kui Ameerikas elasin. Üks vahva asi Victoria's Secreti poodides on komplektid, mida nad müüvad. Pakutakse lõhna-kreemi või kolme lõhna või lõhna väiksemaid pudeleid jne, superhindadega. Nii näiteks soetasingi kaks lõhna endale 25$'ga, polnud küll sama suured pudelid, kui tavaliselt, aga diil oli ikka väga äss. 

Niisiis, praegu kasutusel olevad lõhnad on "Noir Tease" ja "Victoria's Secret Angel." Esimene neist on hästi magus ja minulik lõhn, meenutab natuke kommi, teine on jällegi hästi hea värske ja mitte nii minulik, aga siiski väga hea. Kui ma kahe vahel valima peaks, ei oskakski ilmselt, mõlemad on head. Üks asi, mis mind natuke häirib, on see, et lõhn ei taha kaua püsida, päeva jooksul peab ikka värskendama, aga samas neid lõhnasid on vähe, mis hommikust õhtuni peal püsivad, seega, ma arvan, et ei ole vingumist väärt. 


Viimase lõhna lõhnaga on mul ka kehakreem, mis oli mu lemmik kuniks see otsa sai. See lõhn oli lihtsalt nii mõnus värske, käisin ringi nagu mingi kummikomm ja ei jäänud see lõhn ka teistele märkamata. 

Pean ütlema, et kuigi ma alguses suht naersin nende neidude üle, kes VSi fännasid, siis nüüd saan täitsa aru. Lõhnad on neil tõesti imehead ja juba mainitud spreisid on neil ka oma 20 erineva lõhnaga, minu meelest. Iga inimene leiab oma maitsele vastava, lõhnadest rääkimata. Hea on näha, et kett on laienenud ka Eestisse, kusjuures selle tõi siia üks minu kunagine paralleelklassiõde, aga ma pean tunnistama, et vähemalt minu käsi ei tõuse neid siinse hinnaga ostma, sest ma tean, kui vähe need Ameerikas maksavad ja kuna mul on seal endiselt "käpp" sees, lasen endale sealt saata. Tuleb ikka odavam kui siit soetada. Muidugi on teine asi, kui osta esimest korda, siis tahaks ikka nuusutada ja proovida, aga kuivõrd mina olen oma lemmikud juba välja valinud, siis minul vahet ei ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar