kolmapäev, 28. mai 2014

Šokolaadimassaaž

Sellel aastal sain sünnipäevaks ka voucheri šokolaadimassaažiks. Kingitud hobuse suhu ei vaadata, aga kuna see mul nõnda must-valgelt kirjas, saan jagada. Tavahind oli siis 34€, voucheriga 12.90€.


Nagu ka kirjas oli, tuli broneering teostada telefoniteel ning seda ma ka tegin. Esimene kord ei vastatud, aga helistati mõne aja pärast tagasi. Siinkohal suured kiidusõnad neiule, kes telefoni haldas, väga meeldiv vestlus ning pakuti samuti igasugu lahendeid ka minusugusele töönarkomaanile. Valisin omale esimese aja ära ning mõne aja pärast selgus, et see ei sobigi mulle, seega helistasin uuesti. Kuna mul polnud paberit numbriga kaasas, võtsin Massaažikeskuse kodulehelt numbri, aga seal vastas üsna tõre naine, kes ütles mulle, et voucheritega on eraldi süsteem ja ma pean helistama numbrile, mis paberil kirjas on. Nii ma ka tegin ja saingi aja ära vahetatud. 

Niisiis, pühapäeval, päev pärast maijooksu, seadsingi oma autorooli sinna poole. Asus see Braavo ilusalongis, mis on Reval Spordiklubi kõrval. Üks väga suur pluss neile, et neil on tasuta parkimine organiseeritud Reval Spordi parklas, vanalinna tsooni tõesti poleks väga tahtnud autot panna. 
Läksin siis sisse, mind tervitas väga rõõmus ja viisakas noormees, arvan, et mitte eriti palju vanem kui mina ning juhatas mu siis ruumi, kus protseduur aset leidis. Tutvustas kenasti, kus on tarbed ja mu luksuslik ühekordne pesu, seletas, et ma koputaks kaks korda uksele, kui ma valmis olen ning läinud ta oligi. Käitusin siis vastavalt juhenditele ning peatselt šokolaadielamus algaski.Üks, mis on teisiti tavalise massaažiga, on see, et kehaosa, mida ei masseerita, ei kaeta rätikuga. Oledki paljas seal. No ikka täitsa paljas. Ja kui ikka nii noor kutt nii noort tüdrukut masseerib ja šokolaadiga kokku mäkerdab, kipub väike muie ikka näole tulema. Tuletan meelde, et seljas on vaid ühekordsepesu püksikud. No hurraa, on vist natuke paremaidki olukordi elus olnud. 

Nii-öelda massaažiosa kestis umbes 25 minutit, siis mässis noormees mu sooja kookonisse, pani mitu kihti mingit tavaari peale ja ütles, et tuleb 25 minuti pärast tagasi. Hmm, ja mis mina nii kaua teen? Päris tõsiselt, olin kimbatuses. Magama nagu ei saanud jääda, liigutada ennast samuti mitte, niisama ringi vahtida oleks imelik ning tegelikult ei olnudki midagi teha. Olesklesin niisama, mõtlesin omi mõtteid ja nautisin seda soojust enda keha ümber.

25-minuti pärast tuligi noormees tagasi ja ütles, et ta võtab nüüd kookoni ära ja võib natuke külm olla. HUUH, see natuke oli ikka päris tagasihoidlikult öeldud. Hoolimata sellest, et väljas oli 30 kraadi ning tuba oli üsna soe, oli mul ikka päris külm. Edasi näitas noormees mulle, kus on duširuum ja kus rätik ning käskis ennast puhtaks pesta. Päris naljakas. Esiteks, olin ma koos mingi konkreetse plögaga, mis maha ei tahtnud tulla ja teiseks, kui see maha tuli, määris see ju valge dušinurga ikka väga korralikult ära. Kujutasin ette, mis näo mu isa teeks, kui ma kodus midagi sellist korraldaks, haha. 

Pesemisosa kestis päris kaua, kuna see kraam tõesti ei tahtnud maha tulla, aga mingil hetkel ma valmis sain ja läksin tagasi oma ruumi, kuhu noormees mu koheselt üksi jättis. Panin riided selga, ta juhatas mu välja, soovis ilusat päeva ning mõnusa šokolaadikommi lõhnaga ma linna peale läksingi. 

Minu arvamus sellest protseduurist on kahevahel. Ühes mõttes kindlasti ülimõnus vahel oma nahka hellitada, aga samas oleksin oodanud rohkem massaaži. Ma ise mõtlesingi, et see on massaaž, kus õli asemel on lihtsalt mingi šokolaadikraam (sellist asja olen varem ka korra saanud, Royal Thai Massage salongis). Samuti tuleb mainida, et ise peab ka päris julge olema, sest no isegi mina (kes ma tavaliselt ei põe), veidi ehmatasin ära, kui mul ringi paluti pöörata ja ma aru sain, et mu rinnad niisama paljalt selle noormehe ees olid. Koht ise on ääretult mõnus ja linna südames ka, mis on väga mugav, samuti jättis personal väga hea mulje, seega üldmulje on ikka positiivne, aga edaspidi ma ilmselt eelistaks tavalist massaaži. 

2 kommentaari:

  1. Anonymous28/5/14 09:57

    Miks sa selili pidid olema? Mida seal masseeriti? Jalgu ja käsi ainult ning olidki alasti? See tundub küll veidi veider. :D

    VastaKustuta
  2. No alguses ikka kõhuli, siis tehti jalad ja selg kokku selle šokolaadiga ning siis keerasin ringi, tehti jalad eestpoolt ja kõht ka šokolaadiga kokku. Nagu tavaline massaaž ikka, terve keha, lihtsalt kuna see šokolaad määris, siis mingit lina peale ei pandud, vaid olin paljas terve aja. Ja no ärgem unustagem mu üliseksikaid ühekordseid pesupükse, haha :D

    VastaKustuta