teisipäev, 6. mai 2014

Butiigid Facebookis

Mingi hetk kirjutasin siia grupist, kust tellitakse tooteid erinevatelt netilehtedelt. Viimasel ajal olen leidnud enda jaoks veel kaks nii-öelda butiiki Facebookis, mis ka vist tellivad tooteid, aga minu valitud tooted on neil alati kohapeal olemas olnud.

Esimene neist on "Laurabell Fashion." Sellele lehele sattusin läbi sõbra ning mulle meeldisid meeletult need oksjonid, mida üsna tihti korraldatakse. Pannakse mingi hulk riideid kausta, alghindadega, tõsta saab ühe euro kaupa ning suurima pakkumise teinu saab kauba endale. Mina võitsin oksjonil kaks asja. 

Esimene oksjon, kus osalesin, tegin pakkumise kahele kleidile-tuunikale ning võitsin neist ühe. Kahjuks oli see mulle rinnust väike, seega see on mul hetkel müügis, mis iganes hinnaga, 6€-ga annaks juba ära. See on imeilus ja mugav ja armas ning vöö on kaasas 


Teisel oksjonil võitsin ma ühe valge kleidi, mida ma esialgu tahtsin oma sünnipäevapeol kanda, aga see on natuke lühike, eriti aktiivselt seda just kanda ei saa või siis teise variandina on võimalik seda kanda suvel, a la ujumisriiete peal, kui pole eriti vahet, kui palju katab. Vöö ei olnud kaasas, selle panin ise peale. Originaalis oli seal sarnane vöö peal nagu eelmisel pildil olnud tuunikal.


Ja siis nüüd nädal aega tagasi, 30.aprillil oli sellel lehel sooduspakkumine, kogu kaup -30% ja ma otsustasin ühed teksad, mida ma olin ammu nillinud, maksku mis maksab, ära tellida. Tavahind neil oli 22€, mina sain 15€-ga. Ma kartsin päris tõsiselt, et need on väiksed, sest mõõdud, mis pildi alla olid pandud, olid ebareaalselt tillukesed, aga kuna lubati tagasi saata, kui väike on, tellisin ära. Mu elu üks parimaid oste! Need on imeilusad, super mugavad ja no lipsukesed, oeh.. mu nõrkus.


Pildid tuunikast ja teksadest võetud Laurabelli enda Facebooki lehelt.

Igal juhul on mul kõik kolm ostu olnud äärmiselt positiivsed, kaup tuleb kätte erakordselt kiiresti 1-2 päevaga ning on korralik. Hoian lehel ka edaspidi silma peal.

Teine Facebooki butiik on "La Femme Unique." Sealt olen tellinud küll hetkel vaid korra, aga iga kord kui kaupa juurde pannakse, olen nii meeldivalt üllatunud. Võiks öelda, et selle lehe märksõna on erksus. Uskumatult ilusad neoontoonides seelikud, kleidid, teksad, kingad. SUPERILUS. Mina tellisin sealt endale retuusid kuldsete lukkudega ning need on mul hetkel vaieldamatult lemmikud püksid. Ma tean, et retuus pole püks, aga need on minu meelest küllalt paksud, et pükstemõõtu välja anda. 


Vihjena võin öelda, et seal hetkel käib ka üks loosimine, mis lõppeb homme ning antud retuusid on ka ülehomseni soodushinnaga. Vastavad oma suurusele ning on tõesti ilusad. Kuna see "äri" asub Tartus, tuli sealt kaup kauem kui esimeses butiigis olev, aga siiski üsna kiirelt. 

Mida aeg edasi, seda rohkem positiivseid kogemusi ma saan igasugustelt interneti lehtedelt ja äridelt, mul ausalt öeldes ei olegi enam tahtmist kuskile poodi ronida. Veelgi enam kui suurused vastavad ja pole hirmu, kas läheb selga või on suur. 

Kas keegi oskab veel mõne hea "butiigi" lehe mulle soovitada? Heameelega vaataks ka mujal ringi.

2 kommentaari:

  1. Tegelikult tuleb see FB butiikide kaup ju enamasti Poolast/Venemaalt/Inglismaalt. Ma ise otsin selle sama kauba netist üles ja tellin ise, vahel isegi 50% odavamalt :)

    VastaKustuta
  2. Olen niimoodi isegi teinud, aga antud retuuse ma ei leidnudki kuskilt ning kleidid sain nii soodsa hinnaga tänu oksjonile, et neid poleks ka parima tahtmise juures ise tellides nii soodsalt saanud. :)

    VastaKustuta