neljapäev, 17. aprill 2014

Aprill toob uusi uudiseid

Lõpuks ometi ma tunnen, et miski liigub, hurraa!

Täna oli mul intervjuu Ismiraga, jälle, jah, aga kuna ma olin juba suurema osa tööst ära teinud, rääkisime läbi vaid teise firma nõudmised, mida ma peaks veidi oma CV's muutma ning millele täpselt pean ma rõhku panema. Kogu vestlus võttis ainult 10 minutit aega. Kuna ma olin juba õppinud selgeks positsiooni assitant waiter tööülesanded ja need on kõik seotud toiduga, oli mu uue ametinimetuse kadalipu läbimine eriti lihtne, sest mul olid kõik salatid, kastmed, kartulid, juustud jne selged. Uueks ametinimetuseks, kuhu pürgin, on snack attendant. Ega ma täpselt ei teagi, mis see tähendab, umbes nagu buffee-laua teenindus vist. Tegelikult on üsna ükskõik, tahaks jala sinna laevale saada ja küll siis on aega edasi pürgida ja õppida ja korraldada seal. 

Niisiis, minu jaoks väga olulisena olnud firma Carnival on nüüd kadunud ja kandideerin Royal Caribbean Cruise Lines laevadele. Mõnes mõttes on kahju, sõbrad on ju Carnivalil, aga selles mõttes savi, et küll ma leian sealt uued. Ja emps tahtis ka kruiisile minna, RC'ga, seega äkki me isegi kohtume. Huh, nii põnev. Hea, et see vaimustus jälle tagasi tuli. 

Allar, kes on mu sugulane, ja kellega koos me kandideerime, läbis ka täna intervjuu (no me teeme kõike ikka koos). Talle küll lepinguid ei saadetud, aga kandideerib ta samale kohale, kuhu minagi ning kuigi me nüüd oleme üksteise konkurendid, siis katsume ikka mõlemad hakkama saada. Tal veel üks vaheintervjuu Ismiraga.

Nüüd pöidlad pihku, minu järgmine intervjuu on Royal Caribbeani esindajatega 8.mail!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar