neljapäev, 28. november 2013

Et siis tagasi Ameerikasse

Käisin eelmisel nädalal kruiisil, kus seal töötanud DJ pakkus mulle välja, et ma võiksin ka sinna laevale tööle tulla. Alguses naersin ta idee peale, sest no kuule, ma alles tulin Ameerikast, ma tahan ikkagi kooli minna ning mis töö see kruiisilaeval õigupoolest üldse on. Aga siis hakkasin mõtlema. Mõtlesin päeva ja kaks ja kolm ning vaikselt emaga arutades tuletas ta mulle meelde, et ühtede meie peretuttavate poeg käis ka kruiisil tööl ning otsustasingi tema käest abi ja nõu küsida. Vaene tema, mul tuli neid küsimusi muudkui juurde ja juurde ja juurde kuniks sain selgeks, et see ongi see, kus ma minna tahan.

Tänu sellele noormehele leidsin ka tööpakkumise ning pärast mõnda päeva veel mõtlemist kandideerisingi töökohale, millest saab minu uus seiklus. Loodame siis, et kõik läheb plaanipäraselt ning kui on rohkem uudiseid, panen kõik kirja. Alguses mõtlesin, et jätkan oma tavapärase USA blogi kirjutamist, aga siis mõtlesin, et niimoodi läheb kõik segamini, olgu siis eraldi aasta au-pairina ning seiklus kruiisil.

Olen põnevil!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar