esmaspäev, 15. juuli 2013

Tsillime ringi

Tänane tööpäev algas üheksast. Kuna väljas oli hommikust saadik megapalav (kell 7 näitas 32 kraadi), siis eriti magada nagu nii ei saanud, keegi oli konditsioneeri ka välja lülitanud.

Alguses tsillisime kodus, Kevini õde ja tema pere tulid meile külla, nad elasid enne Seattle's ja kolivad nüüd Columbusesse, mis on Ohio pealinn ja nad täna jõudsid Ohiosse. Kui nad ära läksid, läksid Lucy ja Tommy koos mu hostemaga basseini ja mina jäin beebidega koju, kuna nad magasid. Mõne tunni kannatasin, siis panin nad ikkagi toolidesse ja sõitsin ka sinna. Tahtsin lihtsalt nii väga vette.

Kohale jõudes panime beebid nende puuri (issand, ma ei tea, mismoodi crib eesti keeles öelda) ja nad magasid, mina läksin korraks vette ja siis süüa otsima, kõht oli tühi. Kogu ülejäänud päev möödus vees, vahepeal väljas ja jälle vees ja jälle päevitades, tahaks ikka neegriks saada. Mingi hetk liitus mu hostisa meiega ja siis tema õe pere ka, lõpuks oli meid päris palju.

Kui palusin hostemal endale päikesekreemi peale panna, ei suutnud ta ära imestada, et mismõttes mul on 12SPF'i ainult. Ma siis vabandasin ennast, et ma olen Eestist, et meil pole vaja suuremat, haha. Tegelikult mulle lihtsalt hullult meeldib see kreem, see nii hea lõhnaga. Mu hostema arvas sama, pani seda kohe endale ka peale ja hõikas siis rõõmsalt: "Mul on laste 50 ja Sinu 12, mul on nüüd 62 SPF!!!"

Lahkusime basseinist kella seitsme ajal, kuigi mu tööpäev lõppes juba neljast, ma lihtsalt ei tahtnud ära minna ja abistasin seal lastega ja tsillisime niisama. Koju jõudes meisterdasime õhtusööki, Kevini õde oma perega oli siin (mees, Layla vist oli 8a tüdruk ja 4a Graham) ja Kevini ema ja isa ka. Kevin küpsetas liha, lisaks pakuti mingeid hunnikutes köögivilju, mis minust puutumata jäid, aga liha oli küll hea. Hea teada, et siin peres ma ei pea 10 kuud ilma lihata elama.Pärast õhtusööki vestlesime pikalt Kevini õe ja tema mehega, nende kolimise põhjustest, minu tulevikust. Täna lugesin just, kuidas üks au-pair abiellus üksik-hostisaga Ameerikasse jäämise eesmärgil ja sellest tuli meil ka nali, et 6.mai on minul ja Kevinil pulmad, et ta aitab mul greencardi saada. Hostemalt vähemalt saime nõusoleku kätte, väga armas.

Mu hostisa mingi firmajook. Viin ja mingi siirup. Kogu aeg surub kõigile seda peale. 

Meestejutud
Kuna täna on esmaspäev, oli täna teleõhtu, selle "The Bachelor" saate järjekordne osa. Seekord tuli Jana (hostema sõbranna) ka  meile külla, seega vaatasime kõik koos. Kevin muidugi eriti ei vaadanud, ainult siis vaatas, kui midagi põnevat oli või millegi üle möliseda sai või öelda, et üks kutt on gei. Raudselt. See kutt meeldib mulle kõige rohkem, seega nad nüpeldavad teda ikka täiega.

Tommy jäi diivanile väga armsas asendis magama:

PS! Sain 20 küsimust täis, aga ei suuda nüüd otsustada, kas teen video või kirjalikuna, ideid? Tahaks videona, aga tean, et seda ei saa emps vaadata ja paar küsimust olid sellised, kus oleks kirjutamine lihtsam. Hmm..

3 kommentaari:

  1. Võid ju 50/50 teha. Need, millele on kirjutamine lihtsam, kirjuta ja ülejäänud tee videona:)

    VastaKustuta
  2. Mulle meeldiks kah videona :)

    VastaKustuta