esmaspäev, 8. juuli 2013

Esmaspäeva õhtune kokkuvõte

Mul täna pikka juttu ei ole, aga ma tahtsin lihtsalt öelda, et nii Kevin kui ka Alison tunnistasid Milka paremaks kui Hershey's. 1:0 Euroopale.

Täna veetsin täispika päeva nelja jõmmiga, aga nad tegid mulle üsna hea kingituse, vajudes kõik koos lihtsalt magama. Jäi mul aega koolitöid teha, koristada, süüa teha ning semudega suhelda. Üle tüki aja oli täna ka imeilus ilm, ilma ainsagi vihmapiisata. Õhtul käisin veel söömas, pidasime pika kõne Allariga maha ja tegime uue plaani (meie plaanid on alati toredad), koju jõudes vaatasime hostvanematega Ameerika tv-show'd, kus üks neiu valib omale kutti (a la nagu meil see Miriami saladus oli, ainult, et siin on ikka neiu neiu). Seal on nüüd neli tükki järgi, väga põnev. Kevin muidugi kuttidele omaselt ainult tuutu-luututas terve sarja, kuidas tsikk ei ole ilus ja kutid on geid ja nii edasi. Vahel mulle tundub, et mu isa ja Kevin on rohkem sarnased kui oleks osanud arvatagi. Käitumised on ikka väga ühesugused.
Ehitasid omale onni.
Kui hoolikalt vaadata, näeb Tommy paistes huult ka. Meie väike Bart Simpson.
Ahjaa, täna käisin esimest korda elus "Family Dollar" nimelises poes. Täitsa tore pood oli, enamik asju ühe või kahe dollariga. Sally Hanseni küünelakid (mille meeletu fänn ma olen) olid alla hinnatud 1.20$ ja 2$. Soetasin mõne endale ka ja kodus olin nõus kõigile maniküüri tegema. Enda oma vahetasin ka kolm korda õhtu jooksul. Tahaks osata ka ilusaid küüsi teha, nagu üks mu sõbrants oskab. Aga no, õpin, õpin.

Lisasin üles nimistusse uue kasti, "filmid," kuhu panin kirja kõik filmid, mida ma 2013 näinud olen. 30 filmi. Ja siis ma mõtlen, kuhu mu raha kaob, kui iga kinopilet 10.50$ maksab.. jah, jah..

3 kommentaari:

 1. Ma teen filmidega täpselt samamoodi, aga kirjutan need endale koos kuupäevadega wordi dokumenti ja kuu möödudes teen endale blogis sissekande nende kohta, ei midagi erilist, hiljem on lihtsalt aasta lõppedes hea näha, mida vaadanud olen. Tänase seisuga olen samuti 30 filmi vaadanud:D Aga neist mõni ainult kinos, muidu ikka arvutisse tõmmanud ja teleka kaudu vaadanud:)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Ma olen Su filmiblogisid isegi lugenud, mõnikord hea, kui sama film on, mis ma näinud olen, hea vaadata, mis arvad. :)
   Siin see allatõmbamine on nagu ta on, seega ma seda ei riski teha :)

   Kustuta
  2. Ohoo, Sina oledki siis see, kes mu blogi USAst kiikab :)

   Kustuta