pühapäev, 9. juuni 2013

Teine ja kolmas päev: kilekotid, zumba ja kaardimängud

Neljapäeva hommikul ärkasin pärast 24 tunnist üleval olemist poole kaheteistkümne ajal telefonikõne peale. Ilmselt oli see ka üsna kasulik, sest muidu oleksin maganud terve päeva maha. Koristasin veel oma tuba ning käisime Egertiga Konsumis, Egert tutvustas mulle uut olukorda ja poodi. Mina sain põhimõtteliselt šoki seal, kas ma TEGELT KA pean kilekoti ostma? Selle olin küll ära unustanud. Koju tagasi jõudes pakkisin oma asjad kokku ning üsna pea sõitsimegi juba linna poole.

Järvel sattusime ebameeldiva intsidendi osaliseks, kui üks autojuht otsustas tulla ja Egerti näo täis sõimata, sest tema meelest ta on ikka idioot ja ostis oma load. Ma jõudsin ainult mõelda, et eino tere tulemast Eestisse. Igal juhul sõitsime Killule järgi ja läksime Killuga Audentesesse, Zumba trenni. Minu lemmik treener andis tundi ja Killu oli esimest korda seal, seega lõbus oli küll ja tore oli jälle tantsida. Pärast trenni rääkisin veel Marekuga veidi juttu ning siis käisime jõusaalis Killuga, tema jäi kauemaks, mina läksin ujuma. Hiljem väike saunatiir ning siis välja.

Egert, mu armas autojuht, tuli meile järgi, käisime poes ning siis võtsime mu teise venna trennist ja Egert viis meid Killuga tema juurde. Kaio ja Alvar olid juba seal, me siis lõikasime (tähendab, Killu tegi seda) puuviljad-juurviljad valmis ning vaatasime telekat, rääkisime juttu ning mängisime kaarte. Väga mõnus rahulik õhtupoolik oli. Kesköö paiku läksime magama ning hommikul ärgates olid mehed kadunud ja Killu tegi mulle romantilist hommikusööki voodisse, mannaputru. Oi-oi-oi kui hea. Kaheteist ajal tuli Egert mulle järgi ning me tulime koju.

Õhtupoole käisime Sikupillis söömas ja Ülemistes asju ajamas, pärast kolme päeva ilma nutitelefonita, läksin ja ostsin endale selle. No ei ole võimalik elada ilma selleta. Pehmet jäätist käisime ka söömas ja siis teatas Egert, et jalgpall hakkas ja mina pean hoopis sõitma. Pärast kümmet kuud tagasi manuaali rooli, jess! Alguses jalg värises küll, aga lõpuks tuli täitsa kenasti. Käisime Konsumis ka uuesti ning siis koju. Ees oli ootamas ilus nädalavahetus.

PS! Pildid, mis esimesest õhtust puudu jäid:

 
Minu kingitused.
See siin esiplaanil olev on muideks seep. Haha.

2 kommentaari:

 1. Anonüümne10/6/13 01:28

  Lahe ikka su elust lugeda. Toredat suve!

  USAs pannakse arvele juurde nn. kilekotiraha. Vist 5 senti või midagi sellist. Mul on tihti nii, et kui lähen oma riidest kottidega, siis võetakse 5 senti maha. Ei tea, kas see on nii igas osariigis.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Aitäh ja lahedat suve Sullegi!

   Ohios seda kilekotiraha ei olnud.

   Kustuta