laupäev, 15. juuni 2013

Minu uus perekond

Alustan 25.juunil oma elu Richardite perekonnas, kus juba enne mind on kuus liiget. Pereema Alison, pereisa Kevin, 5,5-aastane Lucy, 3,5-aastane Tommy ja väiksed neljakuused kaksikud Charlotte ja Joseph (neid kutsutakse Charlie ja Joey). 

Ali on õpetaja, ajaloo õpetaja ning Kevin on Ali sõnul inimene, kes töötab liiga palju. Haha. Ma võin mööda panna, aga ta vist tegeles mingite konstruktsioonide ehitamisega või kuidas iganes ma seda eesti keeles ütlema peaks. Tegemist on läbi ja lõhki positiivse perega, huumorit ja nalja hakkab ilmselt rohkem saama kui varem saanud on.Minu uueks elukohaks saab Hamilton, täpsemalt öeldes kohake nimega Ross. See on 30 minuti kaugusel Liberty Townshipist, kus ma enne elasin ja kolm miili kaugemal Zurist, kui enne. Ehk sisuliselt täpselt sama kant, lihtsalt veidikene teises suunas. See koht on küll väiksem ja vaiksem, aga tuleb tunnistada, et väga mõnus roheline. Lisaks terrassil olles ei ole lihtsalt niisama tagahoov, vaid tuleb trepist alla kõndida, sest maja on mäe peal. Minu meelest superilus vaade ja koht. 

Mulle on palju öeldud, et ma olen segane ja hull, ema meenutab seda mulle umbes 3 korda päevas, aga mina ise olen rahul. Ma arvan, et elu poolt esitatud väljakutsed tuleb vastu võtta ja no olgem ausad - kunagi pean ju mina ka ema olema ja kes ütleb, et ma kaksikuid ei saa? Haha. Mitte ükski kogemus elus ei kahjusta meid. 

Lisaks, kuigi ma ei ütle mitte ühtegi halba sõna oma eelmise pere kohta, pean siiski tunnistama, et oli asju, mis jäi puudu või mida igatsema hakkasin ning selle pere juures tundub juba eos, et need punktid on täidetud. Ja ma ei saa jätta mainimata, kui "kodu" tunne mul oli, kui sealt maja uksest sisse astusin ja kui väga ma tahtsin tagasi minna, kui nendega hüvasti jätsin. 

Nii, et, 10 päeva veel ja siit ma tulen! Peaaegu, et ei jõuagi ära oodata. 

10 kommentaari:

 1. Kas Sinule ei tundu, et Lucy on Eviega väga sarnane? :)

  Mul on väga hea meel, et Sul hästi läheb! :)
  Elan ikka kaasa Sinu tegemistele!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Kusjuures, tundub küll. :)

   Aitäh. :)

   Kustuta
 2. Mina vaatasin sama pildi järgi, et väga Evie sarnane tundub. :)
  Nii vahva, mina sind küll hulluks ei pea. Palju jõudu ja jaksu ja ma TEAN, et sa saad hakkama :)

  VastaKustuta
 3. Anonüümne15/6/13 09:34

  Hehe, mul ka siin peres neli last, kaksikud on tüdrukud ja 2-aastased, aga kaksikud on mu arust nii lahedad :) Küll sa hakkama saad ja see ei ole midagi hullu.

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Enamik vihjabki vanusele, et kuidas nii väikestega ikka saab jne. Aga ma usun ka, et saan :) Aitäh toetavate sõnade eest.

   Kustuta
 4. Anonüümne15/6/13 15:12

  Kas sinu ylesanne on siis yksinda kõigi 4 lapsega tegeleda pidevalt? Päris raske tundub korraga tegeleda psikestega ja siis veel suurematega kes kindlasti sellises vanuses, et paigal püsida väga ei taha :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Eks ta ole mu ülesanne jah. :) Õnneks suuremad lapsed on väga arukad ja pere jättis mulle väga hea mulje, seega küll kõik laabub.

   Kustuta
 5. Anonüümne15/6/13 16:17

  Mul on vist midagi kahe silma vahele jäänud, aga kas sa siis kandideerisid uuesti ja said uue pere, või pikendasid vms? ja kui kauaks nüüd lähed? kaua Zuri seal on? ja mis sind üldse tõmbas tagasi ja samasse kohta? :) Edu igatahes!

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Pikendasin, alguses tahtsin pikendada oma perega, aga siis selgus, et nad kolivad ega võta au-pairi enam. Hakkasin uut peret otsima, leidsin ühe uue pere, matchisime ära ja siis selgus, et koht, kuhu nad kolivad, on nii väike, et seal pole tugiisikut ja nad ei saa au-pairi võtta. Hakkasin uuesti peret otsima. Tahtsin enne leida, kui Eestisse puhkusele tulen, aga kuna olin rematchis (sest mu aasta oleks lõppenud 5.augustil), siis enamik peresid tahtsid mind kahe nädala jooksul, mis on rematchi aeg, seega enamikele tuli ka ei öelda + need, kes mulle mingil põhjusel ei meeldinud. Sellel perel pole varem au-pairi olnud, seega nende jaoks puhtalt lehelt.

   Ja nüüd on minu lõpukuupäev 5.mai, ametlikult. Eks ole näha, mis mitte-ametlikult lõpukuupäevaks saab, seda saab jooksvalt otsustada. Zuri aeg lõppeb 2.aprill. Seda, et ma jääda tahtsin, sain lihtsalt selgeks, et ma ei ole valmis sellest elust veel loobuma ning sama koht tuli lihtsalt juhuste kokkusattumisel. Esimene pere, kellega tegelikult matchisin, elas hoopis teises osariigis.

   Aitäh! :)

   Kustuta