esmaspäev, 6. mai 2013

Post number 2: Welcome to Ohio!

Minu ja Allari pühapäevane päev oli selline parajalt unine, aga üritasime siiski ennast üleval hoida. Mina sain hakkama, Allar vajus ära. Mingi hetk ajasin ta üles, sõitsime Walmarti paari asja ostma, mida me lõpuks ikkagi ei ostnud ning siis ruttu ruttu koju. Mina tahtsin rõõmsalt "Sinu nägu kõlab tuttavalt," saadet vaatama hakata, aga nagu selgus, finaalsaadet otsesaatena väljaspool Eestit ei näidatudki. Olin kuri ja torisesin omaette, aga vaatasin siis hoopis ära "Elu keset linna," ja "Reisijaht." Natukenegi meelelahutust.

Pärast seda ajasin Allari üles ning sättisime ennast valmis ja teele. Kõigepealt võtsime Zuri peale ning siis Cheesecake factorysse, kus me saime nii parkimiskoha kui ka laua üllatavalt kiiresti. Alguses olime ainult meie kolmekesi, mingi hetk liitus Ellen ka. Tellisime oma söögid ära, tegime ulme palju nalja lihtsalt ning muidugi kohustuslik cheesecake ka. Allari esimene ! Ma isegi tegin video sellest, kuidas ta seda proovis (see küll natuke on külili, aga küll vaadatud saate, haha), sest Zuril on väga värskelt meeles, kuidas minu esimene kord möödus.

Lõpuks istusime seal kolm tundi, superlõbus oli, sõime-jõime, rääkisime juttu. Allar praktiseeris inglise keelt. Võinoh, niivõrd-kuivõrd me ta üldse rääkima saime. Ehmatasime vist poisi päris ära.

BBQ burger peekoni ja sibula (läks kohe üle laua teise taldrikusse) ning ekstra tellitud salatiga, haha.
Pasta misiganesnimega
Pasta carbonara
ja kohustuslikud kotikesed koju kaasa


Pärast, kui kõhud täis olid, viisime Zuri koju ning sõitsime ise ka koju. Jõudsime kohale, siis Evie juba magas, võino oli magama pandud. Läksin vaikselt ta tuppa, et sealt tekk ja padi varastada ja siis ta ütles nii armsalt mulle, et ta on nii väsinud. Ma vabandasin, ütlesin, et ma võtan ruttu teki ja lähen ära ja siis ta ohkas ja ütles, et tead ikka, et ma olen NIIIII väsinud. Haha, aww!

Ehitasime Allari voodi valmis, tema vajuski kohe ära, mina tegin oma kilomeetrise blogi valmis ning kolisin siis ka voodisse. Megaväsimus oli peal, sekundiga magasin lihtsalt. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar