kolmapäev, 17. aprill 2013

Vaba päev

Mul pole täna midagi pikalt kirjutada, aga kuna ma juba mitu nädalat kalendripildid võlgu olin, siis panen need ära. Ja kirjutan natuke ka. Magasin 13.15ni, haha, kui ütlesin emale lause, et magamine on nõrkadele, ütles ta, et ma ju pole mitte kunagi nõrk.. Haha! Skypesin emaga täna pikalt-laialt, oli vaja üht-teist ära rääkida, otsida ja korda ajada.

Hiljem otsustasin hetkeajendil kaubanduskeskusesse minna. Mul oli umbes 5 A4 täis asju, mida vaadata, pildistada, hindasid tsekkida. Issand kui tore. Poes kulutasin mitu tundi. Mõnuga. Ilm oli soe, 24 kraadi, istusin hiljem pargi pingil, võtsin päikest.

Hommikul nägin oravat aia peal. Nii nunnu!

Kingitud kalender

Minu kalender
Your gift is special time to celebrate the gift of 'you' to the world

Hommikune sõber

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar