esmaspäev, 22. aprill 2013

Pühapäev ja pool esmaspäeva

Eile magasin ma keskpäevani ja suhtlesin siis veits Killuga, kellega polnud ammu rääkinud. Kella ühest hakkas "Su nägu kõlab tuttavalt" otsesaade, mis oli seekord no nii hea, et oi-oi-oi. Iga artist oli hea. Kuna ma teadupärast Getteri fänn olen, siis ma lootsin, et ta viimases saates teeb midagi lahedat ja pääseb esimese nelja hulka ning finaali ja nii ju läkski. Superhea meel. Kuigi ma ei saa lihtsalt mainimata jätta Tanel Padari esitlust Getterina, nii laul kui ka pärast olek. APPI ta oli siiralt nii lahe lihtsalt, ma naersin pisarad silmas. Tanja Loreeni näitasin rootslastele ka, nad arvasid, et SUPER esitlus. Seda ta ka oli. Kusjuures, kuna ülekanne kestis kauem kui 22.15ni, siis minul jäi lõpp vaatamata. Täpselt teie kella järgi 22.15 lõppes ülekanne TV3 kodulehel ära. Päris naljakas. Vaatasin läbi Skype siis Killu telekast ning hiljem vaatasin järelvaatamises ka üle selle.

Pärast saadet panin omale riided selga ja saime Matthewiga kokku. Käisime Tri-County mallis ringi ning õues jalutamas, aga see eriti kuskile ei viinud, sest üks mees ei viitsi üldse jalutada. Parkisin auto meelega kõige kaugemasse parkla otsa ja ta oli nii kuri, et ma mõtlesin, et ta ei tulegi autost välja. Haha, nalja kui palju. Ilm oli jälle ilus, kuigi mitte megasoe, kuskil 10 kraadi ringis, autoga nii mõnus sõita sellise ilmaga, tuul sasib juukseid ja muusika mängib kõvasti. Mulle üldse meeldib hullult autoga sõita, kui keegi veel ei teadnud.

Väga sõbralik noormees
Kui koju tagasi sõitsin, textisin Ellenile, et lähme sööme frozen jogurtit. Hiljem selgus, et ta peab siiski perega õhtusöögile jääma. See minu indu ei vähendanud ja nii läksin siis üksinda sinna. Istusin õues, võtsin päikest, helistasin Allarile ja rääkisime tükk aega juttu ning sõin oma "jäätist." Väga idülliline pühapäeva õhtu.


Kella seitsme ajal vist lõpuks siis läksin koju, mõtlesin, et vajun kohe voodisse, ilma naljata. Lõppes see muidugi kell üks öösel. Ja siis enam und ei tulnud. Kella kaheni olin täitsa üleval, kella neljani magasin pidevalt ärgates ja siis 4-6.30 magasin rahus. Issand kui tore niimoodi tööd alustada.

Kusjuures, erakordse imena ma polnudki füüsiliselt väsinud, tavaliselt, kui sellised ööd on, siis ma ei jaksa mitte midagi teha ka. Hommikul viisin Evie kooli, Graemega käisime Subways ning tulime siis koju. Siis jälle Eviele järgi. Kodus lõunasöök, siis tuli Adam koju ja viis Evie ära, kuskile matkale vms. Meie Graemega nunnutasime veel natukene ning siis läks ta magama.


Kui olin Graeme magama pannud, otsustasin, et ilm on piisavalt soe küll, et päevitama minna. Ja paningi päevitused selga ja ehitasin omale väikse päevitustooligi ning nautisin siis 45 minutit seda päikest. Oleks kauemgi nautinud, aga sain Adamilt sõnumi, et nad koduteel, seega pistsin ruttu tuppa jooksu, et riided selga panna.
Suht keeruline olukord, ei tea, kui eetiline oleks oma bossi juuresolekul olla päevituste väel, samas see on mu kodu..?!


Adam ja Evie jäidki koju, Adam oma tuppa tööd tegema ja Evie teatas pärast lühikest aega, et ta on väsinud ja tahaks magama minna. Niisiis paningi tema ka magama ära ja nüüd jäi aega blogimiseks.

Teate, kui raske on keskenduda terve nädal tööle, kui peas tiirlevad ainult mõtted laupäeva õhtuse sünnipäevapeo ümber? Jaa, sigaraske. Täna ütles mulle neljas tüdruk kutsutute nimekirjast, et ta käis poes omale kleiti ja kingi ostmas, sest ma panin sünnipäevakutsele lause "It's highheels and dress party, no excuses ladies!" (-See on kontsade ja kleidipidu, ei mingeid vabandusi, neiud). Kõik võtavad seda hullult tõsiselt ja mul megaheameel.
Meil Zuriga tuleb veel reede õhtul viimane shopping sellel teemal, mul nagu oleks kõik olemas, aga täiuslikust õnnest on veel miski puudu. Noh, nagu alati. 

4 kommentaari:

 1. Meil inglismaal lõppes ka otseülekanne samamoodi 22:15 aga siis ma tegin korra refreshi ja saime edasi vaadata. :D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Mul ei toiminud nii. Ma proovisin :(

   Kustuta
 2. Anonüümne23/4/13 17:09

  Kas lähiajal on videopostitust ka oodata? Näiteks küsimustele vastamine. Või ei ole nii palju küsimusi tekkinud selle aja jooksul? Ma ei jõua enam oodata uusi postitusi, eriti videopostitusi. :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Just postitasin :) Aitäh meelde tuletamast.

   Kustuta