esmaspäev, 4. veebruar 2013

Esmaspäev ja järgmine nädal

Esmaspäev on "playdate" päev ja nii ongi. Hommikul jäime lastega üksi nõks pärast seitset, hommikused multikad, kooliks valmis ja tee kooli. Evie maha, meie Graemega koju tagasi, väike koristus ning siis uuesti Eviele järgi, koju tagasi ning juba olidki Zuri, Julia, Megan ja Adam siin. Läksime tuppa, lapsed hakkasid kohe hullult mängima, meie Zuriga siis valmistasime lõunasööki neile ning rääkisime veidi ka Killu ja Alvariga juttu. Minu esimesed sõbrad Eestis, kes Zuri ära nägid. Haha.

Lapsed olid päris pöörased, nad jooksid ja möllasid mööda maja, mängisid nagu segased ning päris mitmel korral oli selline tunne, et kedagi tapetakse. Haha. Ühesõnaga, väga mõnus kohtumine oli.

Graeme - Adam - Julia/Megan (ma ausalt ei tea, kumb on kumb) ja Evie

Ja nüüd kõik koos - CHEESE!

Kuna tänu kohtumisele natuke uneaega edasi lükkasin, oli Graeme külaliste lahkudes täitsa sooda ja Evie näitas draamatsemise masterklassi. Kui ma nad mõlemad lõpuks voodisse panin, vajusin lihtsalt oma voodisse. Selline tunne oli, et viimse protsendini imeti minust energia 5 minutiga välja. Vähemalt olin ma rahul sellega, et isegi kui Evie draamat korraldab, kuulab ta mind ja respekteerib. Mõnikord on raske, aga kui ma näen nii-öelda tulemust, on asi seda väärt.

Uneajal rääkisin veel eestlastega juttu ning õhtul jõudis Amee enne koju kui lapsed ärkasid. Mina tundsin kuidagi, et lastest jäi väheks, seda nunnutamise aega, seega veetsin suurema osa õhtupoolikust allkorrusel. Mingi hetk tundsin, kuidas tervis jälle suruma hakkas, muudkui nuuskasin ja köhisin ja külm hakkas, seega kolisin vaikselt oma tuppa teki alla ära.

Täna sadas lund ja nii palju kui nägin Skypest, on meil hetkel rohkem lund kui Eestis. Ilma liialdamata. Siin on külm ja vastik ning suvekummidega saab lumes sumbata. Jah, mul on kopp ees. Ma tahan nüüd suve kohe kiirelt. Nädala lõpu lubab jälle soojaks ja siis jälle mingit hullumaja. Täna naljatasin Ameele, et nad ilmselt viis järgmist aastat ei näe tilkagi lund, nii suure varuga on sel aastal maha tulnud (meenutan, et eelmine aasta oli ühel päeval lumi).

Mõned päevad jäin hiljaks ka veebruarikuu kalendrite piltidega, aga siit nad nüüd tulevad.
Ma unustasin nädalavahetusel kirjutada sellest ka, et minu viies kuu siin peres sai täis. Ja ma lubasin, et edaspidi panen iga kuu täitumisel siia pildid oma perest, mida varem näinud pole. Kuna mul endal mingeid varjatuid kaadreid Ameest ja Adamist ei ole, siis ma pean lihtsalt väike varas olema ja need pildid Facebookist ja Instagramist varastama. Igal juhul minu viienda kuu pildid minu perest tulevad siit. LOVE THEM!PS! Kas ainult mulle tundub või aeg liigub mingi megatempoga?

2 kommentaari:

 1. Anonüümne5/2/13 05:51

  Hah, ma nägin mingit kahtlast und täna. Pidin ka au-pairiks minema Ameerikasse ja sain siis peret valida. Olid mingid ankeedid ja nende vahelt siis pidi valima, millegipärast oli aega väga vähe selle tegemiseks. Ma siis hullult kiirustasin ja mõtlesin, et ega nii head peret nagunii ei saa, nagu Gerlil on. :D:D

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Haha issand kui lahe :D Ei, mu pere on parim, ma tean jah :D

   Kustuta