kolmapäev, 5. detsember 2012

Teisipäeva lõpp ja pildid

Kuna kolmapäev on vaba päev ja lebo päev, teen viimase pilgu veel teisipäevasesse päeva ning lisan pildid. Pärast lõunauinakut olid mul lapsed väga armsad, meil õnnestus kõik suurepäraselt ning nalja sai rohkem kui piletiraha väärt. Kui õhtul Adam koju tuli, tegime veel nalja ning Evie kammis mu juukseid ja kiitis neid taevani, kui pikad ja ilusad.

Siinkohal mainin ära, et üks asi, mis Ameerikas tõsiselt närvidele käib, on juuste väljalangemine. Oli see probleem minul, oli ka mõnel teisel tüdrukul. Ja aitäh empsile, kes mulle hunniku mingeid asjalikke asju tõi, juba läheb olukord paremaks. Kui need otsa saavad, on jälle jama käes ilmselt. Mingi jama veega ilmselt peab ikka olema.

Niisiis, kui mu tööpäev oli läbi saanud ja ma olin lisaks veel Evie ja Graemega ligi tunni mänginud, tuli tänase õhtu parim lause. Cincinnatis on kaks pesapallitiimi - Bengals ja Reds. Meie majas on Bengals Jumal. Vaatasime mingit spordiasja ja ma rääkisin, et mul oli eile testis küsimus, et mis on Cincinnati pesapallitiim ja ma vastasin Bengals, sest vastupidiselt juhul ilmselt oleks Adam mu maha löönud ning selle peale tuli lause, et kui ma julgen välja minna Redsi fänniga, söödakse mind elusast peast. Appi, appi, ma naersin pisarad silmas.

Lõpuks läksin oma tuppa ja vajusin lihtsalt magama. Ilmselt oleks hommikuni maganud, aga panin endale äratuse, et Victoria Secreti showd vaadata, sest seal esinesid Rihanna, Bruno Mars ja Justin Bieber - kõik mu lemmikud. Hea saade oli. Pärast veel lobisesin mõne sõbraga ning nüüd on kell juba ilmselgelt liiga palju, et üldse üleval olla, seega panen blogi lukku ja lähen magama.
Tegin natuke parema pildi oma seinast. Seal on suur osa ikka veel puudu ning osa pilte läheb veel raamide sisse. Oeh jah, suur suur piltide fänn olen.

Michaela sai täna mu saadetud kaardi kätte. Ta on suurim kaardifänn, keda ma tean, niisiis mõtlesin, et see oleks armas üllatus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar