neljapäev, 6. detsember 2012

Kolmapäev-neljapäev

Kolmapäev on vaba päev, see tähendab poole lõunani magamist. Absoluutselt! Õhtupoolikul käisin Walmartis, ostsin omale suure hunniku asju. Kui täpne olla, ostsin teistele. Üllatuste rada hakkab nüüd tulema. Endale sain lõpuks perekonna sildiga pildiraami ning mandariinid. Ohh, kuidas ma igatsesin seda maitset ja lõhna. 1,3kg pakk maksis 4 dollarit. Õnneks ma ei tea, kui palju mandariinid Eestis maksavad, siis ei tilkunud süda verd ka seda makstes. Ja valged Oreo küpsised leidsin ka, ma oleks peaaegu nutma hakanud seal poes. Need on lihtsalt lemmikud ja kui ema ja Egert külla tulid, sõid nad sujuvalt mu viimased ära ning ma ei leidnud neid ei Targetist, Meijerist ega ka Krogerist enam. Walmartist sai uus lemmikpood!

Enne koju tulemist käisin Subwayst läbi ja haarasin võileiva kaasa ning sõitsin siis koju ära. Kodus võtsid lapsed mu rajalt maha ning Amee ja Adam olid ka kodus, niisiis tegime veidi nalja veel kõik koos ning lõpuks jõudsin alles kella kaheksaks oma tuppa, et siis x-factor ära vaadata. Pärast seda oli veel Grammy auhindade nominentide väljakuulutamine, aga ma olin nii väsinud, et läksin otsejoones magama.

Öö oli ülemõistuse rahutu, nägin õudusunenägusid, näiteks sellest, kuidas tahtsin öösel bensiinijaama minna, aga see oli kinni ja autosse tagasi läksin, pandi mulle püstol oimukohta. Ma röökisin unes nii kõvasti, et kui ma silmad lahti tegin, tundsin kurgus valu. Ja no sellised unenäod öö läbi. Lõpuks ma ei julgenudki enam magama jääda, haha.

Hommikul algas tööpäev kella kaheksast, lapsed tundusid kohe esimesest minutist peale üleni segased. Neil olid ka päkapikud käinud. Võinoh, Ameerikas käib kogu aeg jõuluvana vist, vähemalt Evie ütles küll mulle,e t jõuluvana tõi kingitused. Ja kingitusi oli palju. Ja neid on palju iga päev kuni jõuludeni. Oh jeebus. Laste segane olek jätkus kuni lõunauinakuni, kus mõlemad magasid 13-16, seega andis neile ka tunda see segasus.  Pärast lõunaund tegime pesupesemist ja süüa kõik koos, lastele hullult meeldib süüa teha. Kella viie ajal tuli Adam koju, aga ta tundus meeletult väsinud, seega ma ei kiirustanud oma tuppa.

Panin lastele õhtusöögi valmis ja mängisin nendega pisut ning hakkasin siis endale õhtusööki tegema ja nägin, et Adam magab diivani peal. Nii armas lihtsalt, vaene isake oli nii väsinud. Palusin siis lastel tasa olla ja läksime hoopis üles ära ning tegime mullivanni, mida nad üle kõige armastavad. Ühel hetkel Adam ärkas ja märkas, et lapsi polegi, siis ütlesin, et magagu, et ma möllan nendega. Endal oli küll kuidagi nii hea tunne nendega väljaspool tööaega tegeleda.

Lõpuks siis möllasin nendega jälle kella kaheksani, tulin oma tuppa ja vaatasin x-factori hääletuse ära. Üks minu lemmikutest läks koju, aga tuleb tunnistada, et viimase nelja seas on 3 esinejat sellised, kelle võidu üle ma rõõmus oleks, seega päris hea statistika. Pärast laulusaadet veel ka Glee ja siis uneaeg jälle.

Evie päkapikuasjade hunnik ja minu tehtud kaelakee kaelas (ka üks kingitustest).
Evie soovib häid jõule ka "Happy Christmas," ilmselt Halloweenist jäi niimoodi meelde. Ma ikka üritan Merry Christmas õpetada talle, loodan, et jõuludeks on selge.

Graeme kingitused
Ahjaa, Evie on väga suure silmaringiga tüdruk ja nii teab ta näiteks Hispaania keeles päris mitut värvi ning täna luges mulle 1-5 numbrid ette. Uskumatu, nii tark.

Igal juhul nüüd vaja veel reedene tööpäev üle elada ja siis ongi nädalavahetus, mis saab päris lõbus loodetavasti olema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar