reede, 16. november 2012

Vaheklipp

Teen kiire postituse neljapäevasest päevast ja sellest, mis edasi saab. Kolmapäeva öösel vastu neljapäeva olin jälle poole ööni üleval, niisiis magasin päeval kella kaheni. Kui üles ärkasin, sai tunnike jälle Killu ja Alvariga jutustatud, ja kella neljast asusin tööpostile.

Graeme alles magas, Evie suhteliselt kohe ärkas. Kogu päev oli kuidagi uimane, kõiki asju tegime hiljem kui pidi. See on üks hea asi nende õhtuste päevade puhul, et ei pea nii rangelt päevaplaanist kinni hoidma, sest pole vahet, mis kell lapsed magama lähevad (nt kui Amee tuleb 21.30, ei saa ma Eviet nt 21.15 voodisse panna, sest siis ta ei jõua magama jääda).

Mängisime mingeid hullumeelseid jooksmismänge, Evie joonistas minu toas neli paberit täis, sõime orzot kõik koos (see tähendas, et terve köök oli paras seapesa), siis veel browniet, mis on mingi ameerikale omane šokolaadikook, Adam ise küpsetas, ulme kui hea. Pärast vaatasime veel multikaid ja meil oli täna mullidega vann, sest Adam andis Eviele poes järele ja ostis vannivahu. Haha. Ja lõpuks siis beebid magama.

Evie kunstitunnid mu toas

Mullivann
Pidin valvepostil olema keskööni, siis tuli Adam koju ja minul jälle terve öö aega lollitada, sest homne tööpäev anti vabaks. Jee!

Kuidagi väga osavalt olen ma rääkimata jätnud oma järgmistest päevadest, isegi mu lähedasemad sõbrad tulid küsima, kuhu ma minema hakkan. Haha. Igal juhul on mul nüüd reedene tööpäev vaba ja laupäeva hommikul lennujaama ja New Yorki! Ja siis edasised asjad tulevad järjest järgi, mis kus ja kuidas.

2 kommentaari: