neljapäev, 18. oktoober 2012

Maraton-tööpäev

Oh, esimest korda elus vist jaksan pärast oma 13,5-tunnist tööpäeva blogi kirjutada. Üllatan iseennastki.

Tänane hommik algas minu jaoks liiga vara. Öö läbi magada ei saanud, pea oli mõtteid täis ja nii ärkasingi jälle vaid mõned tunnid maganult. Veetsime lastega väga mõnusalt aega, nad olid heas tujus, mina olin unine ja järelandlik ning meil oli palju nalja. Kuna väljas sadas paduvihma, olime sunnitud toas olema. Mitte, et see meie rõõmu vähendanud oleks.

Tähistasime täna "Lotte 15" ehk multikat vaadatud 15 korda. Päris naljakas. See on ausalt sõltuvust tekitav laste jaoks. Ja Evie haarab seda ka päris hästi, isegi minul ei tulnud meelde, kes Bruno on, aga Evie küll teadis.. Väikese tantsutunni tegime ka, Evie naudib seda, kui ma panen muusikat oma iPodist läbi suurte kõlarite, tal isegi omaette lemmiklaulude list juba.

Lõuna ajal läks Gram rahumeeli magama ja Evie ka ning kuigi Evie 30 minutit hiljem riides oma toast välja tuli ja mulle muljet üritas jätta, et ta juba magas, siis napilt 10 minutit pärast seda intsidenti ta magas. Ja magasin mina ka. Ärkasin korra kolme ajal, kuulasin, et on vaikus, siis ärkasin uuesti nelja ajal. Käisin lapsi vaatamas, mõlemad magasid rahus. Jäin uuesti magama ja ärkasin kell viis ning lapsi vaatama minnes ärkasid mõlemad ka üles.

Õhtusöögiks nuias Evie pannkooke ja mina mõtlesin, et kuna ema kogu aeg käib ja räägib, et ma peaks küpsetama ka siin, siis tegin esimese katse ära. Pannkook on ju ka kook ja küpsetamist vajav, haha. Evie küsis pannkookide peale siirupit, mille pidi veel mikrolainahjus soojaks laskma, kusjuures see muutus seal mingi ülivedelaks, väga naljakas kraam. Mulle ei maitsenud ka, meenutas seda vahtrasiirupit, aga oli minu meelest veel jubedam.

Pärast veel käisime õues mängimas ja tegime veel tantsutundi toas ning lõpuks juba kella kaheksa ajal olid mõlemad pidžaamas, vegeteerivas olekus diivani peal. Kuivõrd Evie eile jäigi diivanile magama, üritasin täna siis ta varakult voodisse suunata ja õnnelikult nad lõpuks magasidki.

Mina tegin endale veel meeldiva õhtusöögi kuue erineva jäätisesordiga ning vaatasin ära Harry Potteri kuuenda osa, mis lahkelt telekast tuli. Amee tuli poole kümne ajal koju, küsis kohe, mis ma teinud olen, et nii hea lõhn on majas. Armas.

Filmi viimase tunni vaatasin oma toas. Edasi sai veel veidi ühe ja teisega jutustatud ning oligi juba minul ka uneaeg.

Tantsutund


Esimene küpsetus Ameerikas

Evie ja suuretüdruku kahvel

Mu jäätisekauss ja Harry Potter

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar