esmaspäev, 1. oktoober 2012

Hüvastijätt rootslastega

Tänane öö möödus väga rahulikult, õhtul panin silmad kinni ja ärkasin hommikul äratuskella peale. Ammu pole nii hea olnud, unenägude vaba ja sügav. Ülimõnus.

Ahjaa, ma unustasin eile lisada oma õnnesoovid Kristile, Timole ja Matildale uue pereliikme puhul. Nii armas uudis minu meelest. Nii, et - palju õnne ja edu uue olukorraga.

Tööpäev oli päris naljakas. Hommikul unustasin ma sujuvalt ära, et Eviel on kool, märkasin seda hilja ja kuigi esimese hooga mõtlesin, et me ei jõua, otsustasin siiski kasutada taktikat ruttu-ruttu-ruttu ja uskumatu, aga tõsi, kohale me jõudsimegi. Autos veel rääkisime Eviega, ütlesin talle, et ma ei taha enam mitte kunagi päevasid segamini ajada ja arvata, et ei ole koolipäev, kui tegelikult on..

Gram oli väike vinguviiu, terve aja süles ja kallistas ja nagu temata kuskile läksin, hakkas nutma. Väike hellik. Ei tea, kas mingi haigusepisik küljes, siis lapsed muutuvad sellisteks või lihtsalt oli paha päev. Mõne tunni pärast võtsime Evie ka peale koolist ning pärast lõunasööki oli kõigil mõnus lõunauinak samuti.

Õhtupoolik möödus kuidagi väga ruttu, me joonistasime Eviega, ma koristasin kööki (mulle on üleüldse koristamine meeldima hakkanud, täitsa imelik kohe) ning Gram oli terve aja süles. Kella viie ajal tuli Adam ka koju ja kuigi mu tööpäev oli läbi, tegin lastele õhtusöögi ära ning rääkisime veidi Adamiga juttu, küsis mu nädalavahetuse kohta, kus-kuidas-kellega ning uuris, kas kas ma sain lennupileti ostetud ning kas mu ema ja vend on juba elevuses tulemise pärast.

Pärast tööpäeva oli väike paus ja siis filmiõhtu, kuna homme lähevad mu uued sõbrad rootslased koju tagasi. Filmiks oli "Step brothers," ülinaljakas minu meelest, polnud seda enne näinud ja kuigi subtiitrid olid rootsikeelsed (ja ma teadupärast ei salli üldse inglise keeles filmi vaatamist), tundsin end täna kuidagi mugavalt selles. Kuna me aga klubis otsustasime ja arutasime, et kõige odavam on juua Eestis, siis leppisime kokku, et kui ma ka kodus tagasi olen, tulevad nad Eestisse ja me saame kõik koos pidutseda, mitte, et üks peab autojuht olema. Hehe, väga kena plaan. Loodan, et siis nii läheb ka. Kahe kuu pärast pean Madelene ka ära saatma, siis hakkab küll nukker..

Mingi üheksa ajal siis lõpuks oma tuppa ja oma voodisse tagasi, vaatasin ära Ameerika versiooni saatest "Tantsud tähtedega." Täna oli teine nädal alles ja tantsisid nagu meil finaalis, isegi paremini. Täitsa hull. Esimese hooga mõtlesingi, et ma tean äkki valesti, et uus hooaeg hakkas. Vaatasin järgi, ja no ei, teine nädal. Esimesel nädalal läks koju Pamela Anderson. Oh kui kahju.

Homne tööpäev hakkab hiljem ja just siis, kui ma võiks kaua üleval olla, sest hommikul on aega magada, olen ma nii väsinud, et keeran juba enne kella 11 end teki alla ära. Super värk.

ja lubasin tennistest pildi ka panna, maksid 12 dollarit

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar