reede, 3. august 2012

Ettevalmistused


Jaa, mu tuba on päris kenasti sassis, nagu aru saada on. Korralik segasummasuvila.

3 päeva minekuni ja tuleb tunnistada, et ma olen väga edukas - suur kohver kaalus hommikul ainult 15kg, veel mahub. Nüüd muidugi pakkisin hunniku maiustusi ja kinke juurde, nüüd läheb keeruliseks.

Täna käisin Egertiga (mu vend) neli tundi shoppamas ja vajalikke asju ostmas.. Kui kell üheksa koju jõudsin, oli kergelt öeldes kopp ees. Tükk aega ei taha Tallinna poode näha. Õnneks ei pea ka. :D

Pere on mul Miamis puhkamas, nendega ka pole suhelnud terve nädala peaaegu, lähen nagu ihuüksinda sinna. Mingi kirja sain täna programmilt, kuidas ma ei tohiks unustada mingit paberit, aga ma ei saanud aru, mis paber see on või kust ma selle saan, seega ilmselt ma siis unustan selle. Keeruline.

PS! Nagu näete, tuju on pisut rõõmsam. :)

1 kommentaar:

  1. Uuri ikka välja, mis paber see on, muidu võib probleeme tekkida..

    VastaKustuta